Gezocht: Projectmanager & Tekstschrijver.

Gepost door: Stephan
Wanted

Voor een nieuw initiatief is er een zoektocht gestart naar vaste ondernemende ZZP samenwerkingspartners. In de eerste instantie zijn dit de weergaloze tekstschrijver en de uitblinkende projectmanager. Beiden met minimaal 5 jaar ervaring en met natuurlijk een mooi trackrecord. Gooi een balletje op als je interesse hebt.

In de zoektocht naar de de weergaloze tekstschrijver zijn we ver gevorderd. Voor de oproep van uitblinkende projectmanager kunnen nog reacties ingestuurd worden. Reageer als je hier aan voldoet:

– Je bent ZZP-er.
– Je bent ondernemer voor minimaal 5 jaar.
– Je hebt de nodige aantoonbare projectmanagement skills.
– Je hebt ervaring in de marketing/communicatie/reclame sector.

Heb je overal “ja” achter gezet? Dan zijn we benieuwd naar jouw pitch!

Stephan Makatita beoordeelt pitches van culturele instellingen in den Haag.

Wie heeft het beste concept?

Gepost door: Stephan
The-House-of-Concepts-beoordeelt-concepten-VNO-NCW

Tijdens de CBC, een initiatief dat gesteund wordt door VNO-NCW, de Rabobank en Gemeente Den Haag, staat Stephan Makatita, culturele instellingen bij in hun ideeën en concepten. Het doel van de bijeenkomsten is het verbinden van cultuur en het bedrijfsleven, bijvoorbeeld om er voor te zorgen dat cultuur een vaste plek blijft houden in onze samenleving door beter in staat te zijn om ideeën succesvol te vermarkten.

Op basis van korte pitches, worden vragen gesteld om more

Vacature: jij kan dit beter?

Ben je uitgedaagd?

Gepost door: Stephan
Stephan-M---Creatieve-marketing---concepten---marketing---vacature-communicatie

Wie ben je? Wat kom je doen? Wat kom je brengen? Wat kun je voor ons betekenen? Je weet dat dit interview ook tijd van ons kost? Je weet dus ook dat je zo snel mogelijk ter zake moet komen? (Wist je ook dat je meer kans maakt als je biologische en eerlijk geteelde extra pure chocolade meeneemt voor een van de interviewers?)

Je hebt het idee dat bovenstaande vragen onbelangrijk zijn? Lees dan niet verder, maar schrijf de inhoud van deze pagina minimaal 10 keer over en solliciteer over minimaal een jaar eens.

Wie ben jij?

Je kunt per direct 1 of 2 dagen aan de slag met communicatie gerelateerde werkzaamheden. Je schrijft teksten voor nieuwsbrieven, websites, pakkende flyers en brochures. Je bent snel en handig met social media en kunt overweg met het Adobe-pakket (Indesign, Photoshop, Illustrator).

(Wat je nog meer leuk vindt kan doorslaggevend zijn voor de keuze voor jou. Bedenk dus goed wat je echt leuk vindt :)). more

Huisregels Het Lab

BELANGRIJKE MEDEDELING!

Gepost door: Stephan
Stephan M - creatieve marketing en reclame - Huisregels

We merken namelijk dat de huisregels van Stephan M niet bij iedereen bekend zijn. Nu we toch regelmatig vbezoek krijgen, ook onaangekondigd, vinden we het belangrijk om een aantal regels kenbaar te maken. We gaan er dan ook van uit dat iedereen deze netjes van te voren leest. (Bij bezoek zullen we jullie hier ook steekvragen over stellen)

more

Stephan jureert creativiteit.

Wie is de beste student?

Gepost door: Stephan
Stephan-Makatita-jureert creativiteit

Stephan jureert tijdens eindproject van studenten. Wat is creativiteit en in hoeverre voldoet jouw resultaat aan de gestelde eisen?

Stephan M vindt onderwijs/ontwikkeling belangrijk. We delen dan ook graag onze visies met anderen. In dit geval mocht Stephan zijn ideeën en visie delen met studenten. Die op hun beurt hun eindproject presenteerden aan de jury. Het was een genot om te zien hoe de studenten hadden nagedacht over de opdracht en hun creativiteit hierop hadden ingezet. more

Website

Een product verder uitgelicht.

Gepost door: Bianca
Stephan-M-Creatieve-Marketing-en-Reclame--Website

Jouw nieuwe website: opvallend en onderscheidend.

Dat een website tegenwoordig belangrijk is om je bedrijf onder de aandacht te brengen, is natuurlijk geen verrassing. Maar waarom al die websites op elkaar moeten lijken, dat begrijpen we niet. Je onderscheidend vermogen is essentieel om  more

Win twee kaarten voor het Groot Alphens Dictee op 21 maart!

Maak jezelf onsterfelijk !

Gepost door: Stephan
Stephan-M---Groot-Alphens-Dictee-3-website

Stephan M vindt ontwikkeling belangrijk.

Als Sponsor van het Groot Alphens Dictee 2013, hopen we van harte dat je ook mee doet dit jaar. De opbrengsten komen namelijk volledig ten goede aan een speeltoestel voor de Prismaschool in Alphen aan den Rijn. Deze school voor Speciaal Onderwijs (SO) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) aan zeer moeilijk lerende kinderen (ZMLK), kan namelijk wel wat aandacht en steun gebruiken om het speelplein te voorzien van een extra klimtoestel voor de oudere kinderen.  more

Design workshop leerlingen Groene Hart Leerpark.

Een oerwoud van creativiteit.

Gepost door: Stephan
Workshop creativeit Groene Hart Leerpark

Een van de onderdelen van een goed concept is design/grafische vormgeving. In dit kader maakten 1o gegadigden van het Groene Hart Leerpark  deze week kennis met de creatieve jungle van design. Na 7 jaar inschrijving waren ze aan de beurt.

Ze waren hongerig en hadden een missie: zoveel mogelijk Stephan M creativiteit absorberen (door ons te doceren) en aan het eind van de workshop met een resultaat in de handen staan waar je trots op bent. In de tussentijd hadden deze 10 ook de uitdaging om bij zichzelf te rade te gaan of ze de juiste keuze hebben gemaakt mbt hun toekomstige studie. more

Win een Stephan M goodie bag!

Je hoeft vanavond alleen maar naar Alphen Stad FM te luisteren.

Gepost door: Stephan
Alphen-Stad-Stephan-M-Goodie-Bag

Luister vanavond naar Alphen Stad FM en win een Stephan M, creatieve marketing – concepten – webdevelopment – GOODIE BAG!

Op 3 januari kwam Alphen Stad FM, de lokale nieuwsvoorziener van Alphen aan den Rijn eo. een bezoek brengen aan Het Lab. Of we een nieuwjaarsboodschap hebben voor Alphen aan den Rijn? Wij hebben het beste met iedereen voor en vinden ook de jongens van Alphen Stad FM erg aardig, dus dat was voor Stephan M niet zo moeilijk :) more

StephanM Newsletter